Friday, February 18, 2011

How Much Does Is Cost To Wax Ur Chest




Già dall'anno scorso ci tenevo a participate in this contest because I really appreciate the products of their farms Fiandino and butter, if you taste it, you realize that tastes like cream, milk, nature, natural ingredients and good words.
salted butter that we did not in fact consumer as it happens in France, for example, perhaps because we do not have in mind the multiple uses.
Not only is it very suitable for seasoning dishes, giving a perfect example for creaming a good risotto, and goes well with fish dishes, preserving their freshness without weighing it down, but its use is well suited also in confectionery .
What dire del famoso caramello al burro salato che ormai spopola ovunque?
Ma non vi fermate solo a quello,pensate in quanti dolci è necessario aggiungere quel pizzico di sale...ebbene provate a sostituire la ricetta aggiungendoci del burro salato e alla fine vedrete i risultati!
Io l'ho utilizzato in questo budino dal sapore un po' caraibico dove prevalgono moltissimo le spezie e il sapore forte del rum che viene perfettamente contrastato dal burro salato.
Che dire...non vi resta che fidarvi e provarlo!

Ingredienti x 6 budini

(per la prima parte)
30 GR UVETTA
30 GR MANDORLE
30 GR ZUCCHERO DI CANNA
BUCCIA DI UN ARANCIO GRATTATA
BUCCIA DI MEZZO LIME
½ CUCCHIAINO DI ZENZERO
1 CUCCHIAINO DI CANNELLA
3 TAPPI DI RUM SCURO
30 GR FETTE BISCOTTATE SBRICIOLATE

(per la second part)
30 GR RICE FLOUR
20 GR SUGAR CANE
3 eggs
½ liter of milk
60 salted butter GR 1889 FARM Fiandino


Preparation For the pudding mix the raisins, orange peel and lime, cinnamon and ginger in a large bowl.
Add brown sugar, toasted almonds and cut into flour and biscuits (or dry bread) sbriciolate finemente.
Versate il rum nella ciotola e mescolate per amalgamare il tutto.
Lasciate riposare per una notte a temperatura ambiente.
Il giorno dopo sbattere le uova con lo zucchero di canna e il burro salato ammorbidito.
Quando il composto è gonfio unirlo a tutti gli altri ingredienti che abbiamo lasciato a marinare e poi aggiungiamo il latte.
Continuando a mescolare per amalgamare gli ingredienti unire delicatamente anche la farina setacciata per evitare grumi. A questo punto Pour the pudding mixture into molds to the brim.
Place on a baking sheet covered with water in oven and bake it in a water bath for 30 minutes at 160 degrees on ventilation function.
You can do the toothpick test, if inserted in center comes out clean and say that it is ready.
Remove from oven and water and let cool.
A pleasure to serve with a nice sprinkling of cinnamon on top.




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